Συναγερμοί

CCTV

Access Control

Πυρανίχνευση

Θυροτηλεοράσεις

Φιλοσοφία
Αρχική σελίδα » Προφίλ » Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της Total Protection στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της :

Α) Εξυπηρέτηση - Επικοινωνία - Διαθεσιμότητα
Τα συστήματα ασφαλείας δεν είναι απλά το επάγγελμά μας. Είναι η λατρεία και το πάθος μας. Αγαπάμε τη δουλειά μας και φροντίζουμε για το καλύτερο δυνατό έργο. Είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη μας και να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε του απορία. Ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε την ασφάλεια του στα χέρια μας γνωρίζει ότι μπορεί να μας βρει 24 ώρες το 24ωρο.

Β) Ποιότητα - Αξιοπιστία - Οικονομία
Τα συστήματα που προτείνουμε και τοποθετούμε είναι δοκιμασμένα και αξιόπιστα. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα  των υπηρεσιών μας, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, ενώ φροντίζουμε να ελέγχουμε εξονυχιστικά όλα τα νέα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια μας. Πρωτοπορούμε στη σχέση τιμής- αξίας, προσφέροντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, χωρίς να θυσιάσουμε οτιδήποτε από την ποιότητα που φτάνει τελικά στον πελάτη μας.  

Γ) Εξέλιξη - Ενημέρωση -Μάθηση
Τα συστήματα ασφαλείας είναι ένας χώρος με αλματώδη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και περιθώρια για ακόμα μεγαλύτερη στο μέλλον. Στην Total Protection παρακολουθούμε στενά την πρόοδο τους, ενημερωνόμαστε για νέα προϊόντα και δοκιμάζουμε άμεσα τεχνολογίες που κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση. Πιστοί στο μοντέλο της «διά βίου μάθησης», προσθέτουμε και εφαρμόζουμε διαρκώς νέα γνώση.