Συναγερμοί

CCTV

Access Control

Πυρανίχνευση

Θυροτηλεοράσεις

Εγκατάσταση
Αρχική σελίδα » Υπηρεσίες » Εγκατάσταση
Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας θεωρείται το Α και το  Ω της σωστής του λειτουργίας και της δυνατότητάς του για μελλοντικές επεκτάσεις και βελτιώσεις.

Αν και τελευταία η αγορά έχει… πλημμυρίσει από προϊόντα αμφίβολης αξίας, που μπορούν να τοποθετηθούν από κάποιον με σχετικά μικρή εμπειρία, στην πραγματικότητα αποτελούν ημίμετρα, που τελικά οδηγούν σε νέα έξοδα για καλύτερα συστήματα και εγκαταστάσεις. 
 
Στην Total Protection έχουμε ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην εγκατάσταση, επενδύοντας διαρκώς σε νέο εξοπλισμό και εφαρμόζοντας αυστηρά επίπεδα ποιότητας σε όλες μας τις δουλειές.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε έργα με υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική, τα οποία αφήνουν ικανοποιημένους τους πελάτες μας και παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα για οποιαδήποτε επέκταση στο μέλλον.
 
Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης ακολουθεί η παράδοση του συστήματος ασφαλείας, με την επίδειξη λειτουργίας και χρήσης του. Το συνεργείο μας, αποχωρεί από τον χώρο αφού βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει και απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις-απορίες του εκάστοτε πελάτη. Παράλληλα, δίνονται τηλέφωνα ανάγκης, σε περίπτωση που προκύψουν νέα ερωτήματα γύρω από το σύστημα που έχει εγκατασταθεί.