Έως 12 άτοκες δόσεις στα συστήματα ασφαλείας

Η Total Protection σας προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σας και αποπληρωμή τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις. 

10 χρόνια εγγύηση σε όλους τους συναγερμούς

Εκμεταλλευτείτε τη νέα μεγάλη προσφορά της εταιρείας μας και αποκτήστε ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με δεκαετή εγγύηση καλής λειτουργίας. 50% έκπτωση στο Κέντρο Λήψης Σημάτων Atlas

Σε συνεργασία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων ATLAS, η Total Protection προσφέρει τις νέες συνδέσεις με 50% έκπτωση για τον πρώτο χρόνο.


Ενδεικτικό πελατολόγιο της Total Protection - ISCS

Δείτε μέσα από το επίσημο κανάλι μας στο youtube κάποια από τα έργα μας. Άνθρωποι και εταιρείες που εμπιστεύτηκαν την ασφάλειά τους στα χέρια μας.Συναγερμοί

CCTV

Access Control

Πυρανίχνευση

Θυροτηλεοράσεις

Συχνές ερωτήσεις για τους συναγερμούς
Αρχική σελίδα » Έργα » Συχνές ερωτήσεις για τους συναγερμούς

 • Μπορώ να κινούμαι στο σπίτι έχοντας οπλίσει τον συναγερμό;
  Φυσικά. Όλα τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού δίνουν τη δυνατότητα για τη λεγόμενη «νυχτερινή όπλιση». Οπλίζοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο «παρακάμπτουμε» τα ραντάρ και μπορούμε να κινούμαστε κανονικά στον χώρο. Τον ρόλο της προστασίας αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου τα περιμετρικά συστήματα, όπως εξωτερικά beam, υπέρυθρες μπάρες, μαγνητικές επαφές (παγίδες) κλπ. 
   
 • Μπορώ να έχω συναγερμό με κατοικίδιο μέσα στο σπίτι;
  Η ύπαρξη ζώων μέσα σε μια οικία εξοπλισμένη με ένα σύστημα συναγερμού, μέχρι πριν λίγα χρόνια αποτελούσε μία από τις σημαντικότερες πηγές προβλημάτων. Οι κάτοχοι των ζώων όφειλαν να τα προσέχουν συνεχώς και να τα διατηρούν μακριά από τους επιτηρούμενους χώρους, ώστε να αποφεύγουν τους λανθασμένους συναγερμούς.
   
  Οι κατασκευαστές αντιλήφθηκαν το πρόβλημα και πλέον υπάρχουν στην αγορά ανιχνευτές ειδικά κατασκευασμένοι για τέτοιες περιπτώσεις. Έτσι, ένα ζώο μπορεί να κινείται ακόμα και μέσα στην επιτηρούμενη περιοχή, χωρίς να ενεργοποιείται ο συναγερμός.
   
  Μπορείτε να δείτε σχετικά προϊόντα στην σελίδα των ανιχνευτών
 • Τι είναι το σέρβις του συναγερμού και σε τι χρειάζεται;
  Το σύστημα συναγερμού  συνοδεύεται  από δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μία στο κέντρο, μία στη σειρήνα), οι οποίες αναλαμβάνουν την τροφοδοσία σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος. Όσο πιο συχνά φορτίζονται-αποφορτίζονται οι μπαταρίες, τόσο πιο γρήγορα έρχεται το «τέλος» τους και απαιτείται η αλλαγή τους. 
   
  Στο σέρβις, λοιπόν, αντικαθιστούνται οι μπαταρίες και γίνεται ένας έλεγχος για τη σωστή λειτουργία του συναγερμού. Ελέγχονται μία προς μία οι ζώνες του συστήματος και καθαρίζονται οι ανιχνευτές από τη σκόνη που έχουν μαζέψει με τον καιρό. 
 • Κάθε πότε πρέπει να γίνεται σέρβις στο συναγερμό;
  Δεν υπάρχει κανόνας που να επιβάλλει συγκεκριμένο χρόνο για τα σέρβις ενός συναγερμού, ούτε κάποια ένδειξη ότι πλησιάζει η ώρα του σέρβις. Ανάλογα με το «ιστορικό» του συναγερμού (πόσες φορές έχει χτυπήσει, πόσες περιφερειακές μονάδες σηκώνει, πόσες φορές έχει γίνει διακοπή ρεύματος) μια μπαταρία μπορεί να αντέξει πέντε χρόνια, μπορεί να αντέξει και δύο χρόνια. Συνήθως συνιστάται η αλλαγή των μπαταριών (κέντρου και σειρήνας) κάθε δύο-δυόμιση χρόνια, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του συναγερμού χωρίς το ρίσκο κάποιας πτώσης μπαταρίας. 
   
 • Γιατί χτυπάει η σειρήνα στις διακοπές ρεύματος;
  Σε περίπτωση που η εξωτερική σειρήνα χτυπάει κάθε φορά που γίνεται διακοπή ρεύματος, απαιτείται σέρβις του συναγερμού και συγκεκριμένα αλλαγή της μπαταρίας του κέντρου. Λόγο πτώσης της κεντρικής μπαταρίας και απουσίας τροφοδοσίας, η σειρήνα δίνει συναγερμό αυτοτροφοδοτούμενη από τη δική της μπαταρία.
   
   1      2