Συναγερμοί

CCTV

Access Control

Πυρανίχνευση

Θυροτηλεοράσεις

Υποστήριξη
Αρχική σελίδα » Υπηρεσίες » Υποστήριξη
Στην Total Protection παρέχουμε μία σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης, στους πελάτες που εμπιστεύτηκαν την ασφάλεια τους πάνω μας. Καθημερινά και για όλο το 24ωρο, είμαστε διαθέσιμοι σε οποιοδήποτε πρόβλημα γύρω από τα συστήματα που έχουμε εγκαταστήσει και δίνουμε άμεσα το «παρών» εφόσον απαιτείται επίσκεψη τεχνικού για την διόρθωσή του.
 
Ακολουθούν ενδεικτικά κάποιες από τις υπηρεσίες υποστήριξης: 
 
Επιδιόρθωση βλάβης
Επιδιορθώνουμε τυχόν βλάβες εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Σε περίπτωση που προκύπτουν εντός της περιόδου εγγύησης, πέραν των υλικών παρέχεται δωρεάν και η εργασία. Σε περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από εγγύηση, εφαρμόζουμε ειδική τιμολόγηση με μεγάλες εκπτώσεις εφόσον οι εγκαταστάσεις έχουν πραγματοποιηθεί από εμάς.  
 
Αναβάθμιση
Τα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε εγκαθίστανται με την τελευταία τους αναβάθμιση. Σε περίπτωση που στο μέλλον υπάρξει νέα αναβάθμιση, αναλαμβάνουμε να  την περάσουμε εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη ή είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία των μηχανημάτων. 

Σέρβις
Αναλαμβάνουμε την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών μας για τα σέρβις των συναγερμών και τα πραγματοποιούμε μετά από δική του εντολή στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς. 
 
Extra δυνατότητες
Η πρόοδος της τεχνολογίας επιτρέπει νέες δυνατότητες στα εγκατεστημένα συστήματα ασφαλείας. Στην Total Protection παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και είμαστε σε θέση να τις εφαρμόσουμε, εφόσον είναι πραγματικά δυνατόν.